VAN TROUWJURK NAAR DOOPJURK

Onlangs hebben wij op aanvraag een doopjurk van een trouwjurk gemaakt. Deze mooie en speciale opdracht hebben wij uiteraard met zorg uitgevoerd. Na veelvuldig overleg begonnen wij als eerste aan een proefmodel. Nadat de opdrachtgever het proefmodel had goedgekeurd, hebben we de opdracht tot grote tevredenheid uitgevoerd. Een aantal kenmerkende details van de trouwjurk zijn verwerkt in de doopjurk. Je kan altijd contact met ons opnemen voor een soortgelijke wens.


ROMPERS IN GROTE MAAT

Deze klant was opzoek naar mooie rompers in een grotere maat voor haar zoon. Graag gingen we voor haar aan de slag. Eerst maakten we een proefmodel, om zo te kijken of de romper helemaal naar wens was. Heb je ook speciale wensen? Laat het ons weten, we helpen je graag!


JURK JADE IN MAAT 110

Van een klant kreeg kregen we de vraag of jurk Jade ook in een grotere maat gemaakt kon worden. We zijn op zoek gegaan naar een soortgelijk patroon en de klant koos voor een wijdere rok. Het werd precies de jurk zoals zij deze in gedachten had en ze was er erg blij mee. Ben je ook opzoek naar een jurk in een kinderkleding maat? Neem contact op en we kijken graag met je mee.