BESTELWIJZE

De producten van Schattig zijn handgemaakt, exclusief voor de allerkleinsten. Je kunt zelf het model en de stof kiezen of bestellen zoals afgebeeld. Staat hetgeen je zoekt er niet tussen, of zou je een aanpassing willen op een model? Stuur ons een berichtje via WhatsApp, Instagram of per e-mail en je opdracht wordt naar jouw wens met passie gemaakt.

 

LEVERTIJD

De collectie van Schattig wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen gereed te hebben. Een grotere bestelling kan een langere levertijd met zich meebrengen. Heb je het eerder nodig? Laat het ons weten door een bericht te sturen.

 

BESTELLING OPHALEN OF VERZENDEN

Je kunt je bestelling ophalen in Alblasserdam. Het is tegen betaling ook mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

 

STOFFEN

Wij werken met de mooiste stoffen, die na veelvuldig wassen nog steeds mooi zijn. In de collectie vind je prachtige digitale jersey prints, mini kabel jersey, french terry, effen jersey, rib gebreide jersey, pointelle katoenjersey, wafel gebreide jersey, streep tricot en dubbele gaas oftewel hydrofielstof. Onze stoffencollectie wordt steeds aangevuld en uitgebreid. Bekijk hier voorbeelden van modellen in andere stoffen. 

 

OVER SCHATTIG

Hoe is Schattig ontstaan? Ik ben Janet, heb samen met mijn man een gezin en ben woonachtig in Alblasserdam. Al ruim 26 jaar krijg ik energie als ik ergens stof zie liggen. Niet de stof op de vensterbank, maar juist die mooie kledingstoffen op een beurs of in de winkel. Prachtig gewoon! Omdat onze kinderen inmiddels zelf hun kleding kiezen en ik voor hen niet veel kleding meer hoef te maken, ontstond medio februari 2022 het idee om babykleding te gaan maken waarvan de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Mijn man is al ruim 15 jaar actief als vrijwilliger voor de stichting Kom over en help en ik wilde mij daar graag bij aansluiten. Onze schoondochter verzorgt de digitale kant en als team staan we graag voor iedereen klaar.

 

STICHTING KOM OVER EN HELP

Stichting Kom over en help wil haar kwetsbare naaste in Oost-Europa en Eurazië dienen vanuit de christelijke roeping tot barmhartigheid en recht, in partnerschap met kerken en christelijke partijen. Klik hier voor de website en voor meer informatie: www.komoverenhelp.nl 

 

CONTACT

Je kunt ons bereiken via Whatsapp, Instagram en per mail. Stuur gerust een bericht, we helpen je graag!

Whatsapp: +31681155190

Instagram: Schattig.babykleding

E-mail: info@schattigexclusief.nl